App ontwikkeling

Metaware levert cloudoplossingen als Proware, Improware en Infoware (IBM approved), maar ook op maat gemaakte software oplossingen die kunnen meegroeien met de organisatie. Ondersteund door onze ervaring in verschillende bedrijfstakken bieden we concrete oplossingen voor de verbetering van bedrijfsprocessen. De flexibiliteit van onze software producten biedt organisaties tegelijkertijd houvast en bewegingsruimte. Management is teamwork. Onze producten en oplossingen ondersteunen en versterken dit teamwork. Resultaat: een verbetering van de eigen bedrijfsprocessen en een verhoging van de productiviteit.

Voorbeelden van Metaware maatwerk:Kwaliteit online, kwaliteitsmanagementsystemen

 

  • Een correspondentie- en rappelsysteem voor alle Kamers van Koophandel
  • Een Simplicity Award bekroond kennismanagement systeem voor een divisie van Philips
  • Een distributiesysteem voor officiële productdocumenten voor de multinational Philips
  • Een tijdsregistratiesysteem voor alle mobiele servicemonteurs van Endress + Hauser
  • Het klantenservice systeem voor de engineers in de medische sector van bioMérieux
  • Een kennissysteem voor Customer Service van bol.com

 

Consultancy workflow apps

Profiteer van onze ervaring en expertise op tijdelijke basis zonder de eigen staf te hoeven uitbreiden.  De Metaware IT-consultants lopen mee in het hele project; van de planning en specificatie tot aan de ontwikkeling en implementatie. De gecertificeerde projectleiders, consultants en ontwikkelaars van Metaware (een IBM business partner met approved solutions Proware, Improware en Infoware) zijn zeer ervaren ICT-specialisten die jaren ervaring hebben in verschillende bedrijfstakken. Indien nodig wijst Metaware hen toe aan de organisatie voor specifieke projecten of langetermijn consultancy, bijvoorbeeld in de vorm van detachering.

Voorbeelden van Metaware projecten:ISO 9001, ISO 27001 software

 

  • Metaware kan zeer snel op maat gemaakte web applicaties en apps voor specifieke bedrijfsprocessen leveren, al of niet met een gedegen workflow.
  • Metaware ondersteunt bij de implementatie van web applicaties en apps. Nieuwe software vraagt vaak veranderingen binnen organisatie. Metaware begeleidt met een goed gestructureerde project setup, met veel aandacht voor toekomstige gebruikers.

Workshops

Met de Proware, Improware en Infoware kan iedereen direct aan de slag. Met een workshop leer je  de mogelijkheden optimaal te benutten. De gecertificeerde docenten van Metaware hebben uitgebreide ervaring hebben met verschillende bedrijfssituaties.  De workshops duren een halve tot een hele dag.


1. UpdateInstructies online, NEN gecertificeerd
Als je al ervaren gebruiker bent leert deze workshop je over de nieuwste eigenschappen van de applicatie. Daarnaast is er aandacht voor bijzonderheden die je bent tegengekomen tijdens het gebruik van een vorige versie van de applicatie.

2. Gebruik
Deze workshop leert je optimaal gebruikmaken van de eigenschappen van deze betreffende applicatie zoals het deelnemen aan workflow, het zoeken en organiseren van informatie, het completeren van acties binnen de applicatie: zaken die voorkomen in de alledaagse praktijk. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld Proware in gebruik en Improware in gebruik.

3. Beheer
Proware, Improware en Infoware functioneren nog beter als de databases zijn geïnstalleerd  volgens de eisen en wensen van de organisatie. In deze workshop leer je hoe je de applicaties  volledig kunt aanpassen zodat de gebruikers de mogelijkheden optimaal kunnen benutten.

Op maat gemaakte oplossingen zijn beschikbaar op aanvraag.

Ondersteuning

Metaware ondersteunt je op meerdere manieren:

HelpdeskSupport desk software
Voor ondersteuning kan je Metaware telefonisch, per e-mail of direct via de portal bereiken.

Online support
Metaware kan als je wilt direct op je beeldscherm meekijken. Na het downloaden van een programma ziet de Metaware medewerker wat de gebruiker ziet  kan hij de handelingen overnemen.  Zo is sneller duidelijk wat het probleem is en is de ondersteuning gerichter.

Snel de zaken op orde voor certificering
Metaware kan inhoudelijke ondersteuning verlenen als de organisaties certificering snel geregeld willen hebben. Ondersteund door onze gecertificeerde consultants van Meta-audit of erkende business partners zetten we verplichte documenten klaar en richten we op de bedrijfsprocessen afgestemde schermen in.