Proware module AdminExtra

Voor de geoefende of intensieve gebruiker kent het digitale kwaliteitssysteem Proware een aantal uitbreidingsmodules. De modules zijn afzonderlijk te activeren, zoals deze module AdminExtra.ISO9001:2015, ISO 27001 kwaliteitshandboek

Aanpassen structuren of metadata
Sommige organisatie moeten de structuren, waarbinnen alle documenten zijn te vinden, snel en eenvoudig kunnen aanpassen. Dit kan gebeuren na een aanpassing binnen de organisatie of als documenten per project worden gerubriceerd. Beheerders kunnen met deze module aanpassing in de metadata in-line uitvoeren.

Extra beheeroverzicht
In een extra overzicht in de beheeromgeving zijn de metadata van alle concepten en gepubliceerde documenten beschikbaar. Deze zijn hier in-line aan te passen, snel en eenvoudig. Tevens kunnen bestanden en afbeeldingen eenvoudig vervangen worden.

q-systeem   ISO SOX digitaal

 

Proware+ AdminExtra in steekwoorden

  • extra beheeroverzicht voor in-line aanpassen metadata
  • zowel voor concepten als gepubliceerde documenten
  • bestanden en afbeeldingen eenvoudig te vervangen
  • snelpubliceren van meerdere concepten in één keer
  • zoek en vervang functie op alle documenten
  • aanpassen van code, titel, versie, index, vrije labels, documenteigenaar of omschrijving
 

Live web demo
Via schermdeling kunnen we je een demonstratie geven van deze Proware+ module. Je krijgt dan een goed beeld van de werking van Proware+ voor je kwaliteitsmanagement en je vragen kunnen direct beantwoord worden. Heb je interesse in een online demo, maak dan gebruik van het contactformulier. Wij kunnen je dan direct een live demo geven of een afspraak maken.